vineri, 18 noiembrie 2011

Tatal meu EROUL MEU

Este povestea lui Dick Hoyt si a fiului Rick,care din cauza unor complicatii la nastere,Tatal sau nu a vrut sa accepte ca fiul sau are probleme si a trait la fel ca el.Mai mult,tatal a vrut sa arate lumii intregi ce e in stare sa faca un tata pentru fiul sau si l-a insdris la cea mai dura cursa din America la Big Island.Va veti intrna cum a putut participa Rick la o cursa undetrebuia sa alerge 4 Km sa inoate si sa mearga pe bicicleta 160 Km Tocmai acesta este ineditul povestii pe care va las sa il urmariti singuri in videoclipul urmator.La trecerea liniei de sosire Rick a dclarat ,pe tastatura caci numai asa poate comunica cu restul lumii,tatal meu Eroul  Meu,lucru cu care sunt perfect de acord.Urmariti povestea incredibila in videoclipurile postate mai jos.



http://www.newz.ro/stire/131481/nu-da-click-aici,-decat-daca-stii-cum-e-sa-lupti-pentru-copiii-tai!-(video-extrem-de-emotionant).html

2 comentarii:

  1. Felicitări domnule Mihai pentru articolele minunate pe care le scrieti. Sunteti de apreciat pentru daruirea şi pasiunea pentru blogg-ing. Multă sănătate şi la mai mare !

    RăspundețiȘtergere
  2. DINCOLO DE CUVINTE....IUBIREA FARA MARGINI A FIECARUI PARINTE!

    RăspundețiȘtergere